Skip to main content
Skåling med kaffekopper

Frokostseminar: Digitalisering + Lean – fortrinn eller utfordring?

Verden er i omstilling – digitaliseringen påvirker alle bransjer og sektorer. Digitalisering betyr endring, og for å lykkes med endringsledelse må lederen evne å sette digitalisering inn i en strategisk kontekst.

Innovasjon og endringsledelse er ingen engangsøvelse i en digital verden, men må heller sees på som en kontinuerlig prosess. De som følger med i den digitale utviklingen vil høste store gevinster, de som ikke tilpasser seg vil sannsynligvis få store utfordringer.

I dette frokostseminaret vil vi bl.a. sette fokus på hva digitalisering betyr i praksis og hvordan lean ledelse, prinsipper og metoder kan hjelpe oss å lykkes med digitaliseringen.

Til å belyse dette nærmere har vi fått med oss representanter fra virksomheter som allerede har høstet betydelige resultater, både gjennom digitalisering og bruk av lean.

Program

08.00 – 08.30: Frokost og mingling

08.30 – 08.45: Arild Førsund fra Lean Consulting deltar med et innlegg om viktigheten av å ha sunne prosesser før digitaliseringen av disse starter, og vil gi deg verktøy du kan bruke for å forbedre disse.

08.45 – 09.00: Kim Jarno-Kristiansen fra Egde Consulting vil fortelle deg hvordan du kan lykkes med nye tjenester og produkter ved bruk av Lean Startup, og hvorfor dette er en god måte å jobbe med ideer og forbedringer på for oppstartsvirksomheter, så vel som de etablerte.

09.00 – 09.20: Fra Skatteetaten kommer Prosjektleder Arnfinn Min Bærø med temaet «Lean og digitalisering – det perfekte parforhold?» der han vil dele deres erfaringer fra et av landets største IT-prosjekt som leverte til rett tid, kost og kvalitet.

09.20-09.40: Fra GE Healthcare Lindesnes Fabrikker kommer Digitaliseringsansvarlig Jens Kjos-Hanssen og Lean-ansvarlig Vidar Olaisen for å fortelle om «Hvordan GE systematisk bruker Big Data til å møte en sterk vekst i etterspørselen».

09.40 – 10.00: Spørsmål og svar

Velkommen til seminar om et dagsaktuelt tema, og møt ledere og fagfolk til en god prat rundt frokostbordet!

Arrangementet er gratis.

Arrangementet er fullbooket. Du kan fortsatt benytte påmeldingsskjemaet nedenfor om du ønsker å stå på venteliste, slik at vi kan kontakte deg ved eventuelle mottatte beskjeder om frafall.

 

[custom_egde_button]

 

            

Påmelding

Arrangementet er fullbooket. Du kan fortsatt benytte påmeldingsskjemaet nedenfor om du ønsker å stå på venteliste, slik at vi kan kontakte deg ved eventuelle mottatte beskjeder om frafall.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.