Vi har en grunnleggende
tro på å lykkes sammen.

Det gode arbeidsmiljøet i Egde er drevet av kontinuerlig faglig og personlig utvikling i en kultur preget av samarbeid og mangfold. Vi bryr oss om hverandre, er flinke til å bygge hverandre opp og å dele kunnskap med hverandre. 

Hvert oppdrag er unikt og krever derfor en unik sammensetning av mennesker. Vi setter sammen nysgjerrige mennesker med ulik kompetanse og erfaring som også kan trekke på hele kompetansen i Egde. 

Verdistyrt og bærekraftig

Egde har alltid vært verdistyrt. Det betyr at vi først og fremst er opptatt av å bidra til å gjøre en positiv forskjell for mennesker, samfunn og virksomheter. Vi har en grunnleggende tro på å lykkes sammen. Magien skjer når vi kombinerer mennesker med forskjellig kompetanse, bakgrunn og erfaring som jobber sammen med våre kunder for å skape bærekraftige løsninger.

Ekte, nær og nysgjerrig.

Våre verdier er fundamentet i vår kultur og gjenspeiler måten vi er på som kolleger, arbeidsplass og i relasjon til omgivelsene.

Ekte – vi er profesjonelle i alt vi foretar oss, tar ansvar og går foran med engasjement og lidenskap. Nær – vi bryr oss om de rundt oss, forstår, involverer og respekterer dem. Nysgjerrig – vi våger å tenke nytt, er kreative og deler aktivt vår innsikt.

Har du lyst til å bli med på laget?

Systemutvikler, Sørlandet

Har du lyst til å bli en del av Sørlandets ledende fagmiljø innen digitalisering og teknologi? Vi vokser og har behov for flere flinke kolleger innen systemutvikling.

Vårt utviklermiljø på 50 superflinke utviklere er en viktig drivkraft i teknologimiljøet på Sørlandet. Sammen med designmiljøet, teknologer, rådgivere og prosjektledere hjelper vi virksomheter med å realisere sine muligheter. 

Systemutvikler, Porsgrunn

Utviklere i Egde jobber med noen av de mest kjente merkevarene og store nasjonale virksomheter. 

I Porsgrunn har vi etablert et utviklingsteam som jobber med utvikling av flere større, brukersentrerte og spennende applikasjoner. Vi satser særlig på utviklingsprosjekter som gir samfunnsmessige gevinster hvor brukerne står i sentrum. 

DevOps Ingeniør

Våre kunder kjører på et mylder av cloud providere, private cloud og on-prem-løsninger, og vi ønsker å styrke vårt eminente utviklingsmiljø med en person med kompetanse i DevOpssfæren. 

Åpen søknad

Vi ser alltid etter dyktige medarbeidere som har lyst til å være med å gjøre en forskjell. Send oss gjerne en åpen søknad.

Livet i Egde

Vi er 87 engasjerte mennesker som sammen hjelper private og offentlige virksomheter med å realisere sine muligheter.

Vi ser alltid etter flinke folk!

Vi ser alltid etter dyktige medarbeidere som har lyst til å være med å gjøre en forskjell. Har du spørsmål om hvordan det er å jobbe i Egde, håper vi du tar kontakt.