Vi har en grunnleggende
tro på å lykkes sammen.

Det gode arbeidsmiljøet i Egde er drevet av kontinuerlig faglig og personlig utvikling i en kultur preget av samarbeid og mangfold. Vi bryr oss om hverandre, er flinke til å bygge hverandre opp og å dele kunnskap med hverandre. 

Hvert oppdrag er unikt og krever derfor en unik sammensetning av mennesker. Vi setter sammen nysgjerrige mennesker med ulik kompetanse og erfaring som også kan trekke på hele kompetansen i Egde. 

Verdistyrt og bærekraftig

Egde har alltid vært verdistyrt. Det betyr at vi først og fremst er opptatt av å bidra til å gjøre en positiv forskjell for mennesker, samfunn og virksomheter. Vi har en grunnleggende tro på å lykkes sammen. Magien skjer når vi kombinerer mennesker med forskjellig kompetanse, bakgrunn og erfaring som jobber sammen med våre kunder for å skape bærekraftige løsninger.

Ekte, nær og nysgjerrig.

Våre verdier er fundamentet i vår kultur og gjenspeiler måten vi er på som kolleger, arbeidsplass og i relasjon til omgivelsene.

Ekte – vi er profesjonelle i alt vi foretar oss, tar ansvar og går foran med engasjement og lidenskap. Nær – vi bryr oss om de rundt oss, forstår, involverer og respekterer dem. Nysgjerrig – vi våger å tenke nytt, er kreative og deler aktivt vår innsikt.

Ledige stillinger

Har du lyst til å bli med?

Som Sørlandets ledende fagmiljø innen digitalisering og teknologi, ønsker vi oss flere dyktige kolleger.

Sjekk våre stillinger her

Livet i Egde

Vi ser alltid etter flinke folk!

Vi ser alltid etter dyktige medarbeidere som har lyst til å være med å gjøre en forskjell. Har du spørsmål om hvordan det er å jobbe i Egde, håper vi du tar kontakt.

  • Tlf: 37 80 00 00

  • Org.nr: 917 081 859