Skip to main content

Spennende muligheter for du som er systemutvikler.

Er du en systemutvikler, nysgjerrig på teknologi og har lyst til å utvikle smarte løsninger som bidrar til at virksomheter lykkes med sine ambisjoner? Da trenger vi kanskje hverandre.

På grunn av økende oppdragsmengde har vi behov for flere utviklere. Ta en titt på stillingene vi nå har ute.

Egde er i dag 86 medarbeidere med en misjon om å forene mennesker og teknologi for å skape varige verdier for virksomheter og samfunn. Vi har en grunnleggende tro på å lykkes sammen. Magien skjer når vi kombinerer mennesker med forskjellig kompetanse, bakgrunn og erfaring som jobber sammen med våre kunder for å skape bærekraftige løsninger. I Egde er vi nysgjerrig på hvordan teknologi kan bidra til at våre kunder lykkes med sine ambisjoner. Våre utviklere jobber i tverrfaglige team skreddersydd for hvert oppdrag, som løser store oppgaver for private og offentlige virksomheter.

Som utvikler i Egde jobber vi både med å omgjøre ideer til faktiske løsninger og å utvikle løsninger som forbedrer hvordan mennesker og virksomheter jobber på. Sammen med 50 andre utviklere i Egde, jobber du med både fullstack, backend og frontend-utviklere, teknologi spesialister og resten av våre 86 ansatte om å skape smarte og bærekraftige digitale løsninger. Utviklere i Egde jobber i smidige og fremoverlente team, med stor grad av frihet og fleksibilitet.

I Egde har vi tro på menneskene. Derfor er det viktig at du som utvikler får aktivt delta i valg av prosjekt, arkitektur, programmeringsspråk og organisering. Kompetansen i Egde strekker seg over et bredt spekter av fag- og tjenesteområder. Eksempler på dette er forretnings- og teknologi rådgivning, software utvikling, data analyse- og maskinlæring, sikkerhet, brukeropplevelser- og design og prosjektledelse. Dette betyr at vi kan ha en helhetlig og tverrfaglig tilnærming til å hjelpe våre kunder i komplekse prosesser.

Våre kunder kommer fra mange ulike bransjer som statlig og kommunal sektor, energi, olje- og gass, industri, helse, finans- og forsikring og telekom. Vår erfaring og ekspertise fra et bredt spekter av bransjer og fagområder gjør at vi kan hente inspirasjon og kunnskap fra en bransje for å løse problemer for en kunde i en annen bransje.

Kontinuerlig faglig og personlig utvikling er en naturlig del av hverdagen i Egde. Vi er opptatt av at du jobber med spennende utfordringer og bidrar aktivt til å utvikle fagmiljøet. Som utvikler i Egde, deltar du i faggrupper som kontinuerlig videreutvikler vår felles kompetanse, i tillegg til at du selv kan ta kurs, sertifisere deg og delta på fagkurs og seminarer. 

Vi er lokalisert i nye, trivelige lokaler i teknologiparken i Grimstad, på fiskebrygga i Kristiansand og i Powerhouse i Porsgrunn. Som utvikler i Porsgrunn vil du være med på å bygge Egdes virksomhet i Grenland, dermed vil du få varierte oppgaver og en svært spennende fremtid.