Skip to main content
Women in Business

Lansering av Women in business

Vi inviterer til lansering av Næringsforeningen i Kristiansandsregionens nye forretningsnettverk for kvinner, Women in business.

Les mer om Women in business her.

Lanseringen skjer på Kick i Dronningensgate i Kristiansand 7 .mars fra klokken 14.00-17.00. Dørene åpner klokken 13.30.

Linda Bernander Silseth

Linda Bernander Silseth

Linda Bernander Silseth, ny styreleder for Nasjonalmuseet, styreleder i Norsk Tipping og tidligere administrerende direktør i Flytoget, er hovedforedragsholder. Konferansier er Eva Kvelland fra Ordkraft.

Program den 7. mars:

Velkommen v/Anita S Dietrichson, adm dir i Næringsforeningen, og informasjon om nettverket v/redaktør Ingrid Michalsen.

Hovedforedragsholder er Linda Bernander Silseth, nyvalgt styreleder for Nasjonalmuseet, styreleder i Norsk Tipping, og tidligere administrerende direktør i Flytoget.

Sveinung Hovstad, direktør i Innovasjon Norge Agder: «Hva kan næringslivet gjøre for å frem flere kvinnelige ledere, styrepersoner og gründere?»

Det blir sofasamtale med Camilla Dunsæd, rådmann i Kvinesdal og styreleder ved Sørlandet sykehus HF, Ole Falk Hansen, finansdirektør i MH Wirth, Birgit Amalie Nilssen, teatersjef ved Kilden teater og konserthus, Stefan Jensen, hodejeger og partner i Selection Partner og Misbah Mirza, fagansvarlig hos Cameron  og styremedlem i NEW. De skal blant annet diskutere: Hva skal til for å øke andelen kvinnelige ledere? Hvilke kvaliteter definerer fremtidens leder?

Vi får også servert tapas underveis i arrangementet.

Påmelding finner du her  

Arrangementet er i samarbeid med Node Eyde Women (NEW), Dina, Girl Geek Dinner og KAN – kompetansenett Agder.

Pris kr 600 for ikke-medlemmer av Næringsforeningen, og kr 500,- for medlemmer (inkl. moms. Bindende påmelding.)

(PS! Vi legger opp til at man kan melde seg inn i selve nettverket i etterkant av møtet 7. mars. Det koster 600 kroner for medlemskap (eksl. mva) i året for ansatte i medlemsbedrifter i Næringsforeningen i Kristiansandsregionen, og 900 kroner (eksl. mva) for ansatte i ikke-medlemsbedrifter. Vi legger opp til 6-8 møter i året, med fokus på høy faglig kvalitet. I tillegg blir det sosiale sammenkomster. Vi oppfordrer til å søke arbeidsgiver om å dekke medlemsavgiften, men medlemskapet er personlig – altså knyttet til den enkelte ansatte som søker medlemskap. Summen vi har satt baserer seg på tilbakemeldinger vi fikk i vår spørreundersøkelse i fjor.)