Skip to main content
Strømmes valgte Egde til å utvikle portal for nettbutikker

Strømmes Reklame valgte Egde til å utvikle portal for nettbutikker

Strømmes Reklame har valgt Egde Consulting til å utvikle ny, spennende portal for nettbutikker til deres største kunder.

Vi i Egde er veldig stolt av å ha blitt valgt til å utvikle en ny portal for nettbutikker til Strømmes. Strømmes er en av Norges ledende leverandører av profileringsartikler, og har mange av Norges største bedrifter og merkevarer som kunder. Kombinasjonen av fagkunnskap og seriøse underleverandører har gjort de til totalleverandør for store og små virksomheter innen de fleste bransjer.

Strømmes leverandørnettverk er bredt, og består av ulike typer underleverandører i Norden, Europa og Østen. Deres internasjonale samarbeid gjør det mulig å møte krav og behov fra store internasjonale selskaper. Selskapet tilbyr produkter tilpasset markedet til konkurransedyktige priser og kort leveringstid. De har et sterkt fokus på å knytte til seg sterke internasjonale og norske merkevarer.

Strømmes Reklame har lang erfaring med å ha lagerhold av et unikt sortiment av gave- og profileringsartikler hvor kundene blant annet har egne nettbutikker. Enkelte kunder ønsker også å opprette egne personalbutikker, hvor ansatte kan kjøpe bekledning og produkter til en fordelaktig pris. Alle avtalene er unike, som betyr at alle nettbutikkene er skreddsydd i henhold til kundenes sortiment og ønsker.

Strømmes er ISO-sertifisert i henhold til ISO 14001 og ISO 9001.

Vi gleder oss til å samarbeide med Strømmes om å utvikle en så spennende og unik løsning.

digitalisering, Innovasjon, nettbutikk, netthandel