Skip to main content
Signering av strategisk samarbeidsavtale; Øystein Tønnessen, Jøran Bøch, Terje Klungland og Ann-Elisabeth Ludvigsen.

Strategisk samarbeid – CoWorx og Egde Consulting

CoWorx og Egde Consulting har i dag formalisert sitt pågående samarbeid og inngått en forpliktende strategisk samarbeidsavtale.

CoWorx og Egde har hatt et uformelt samarbeid over lengre tid, bl.a. gjennomført Hackathons sammen med studentforeninger og kommunen, faglige seminarer og Egde har hjulpet flere av oppstarts-bedriftene i CoWorx sitt Gründerhub-miljø videre på deres respektive reiser.

I dag har vi inngått en avtale for et tettere samarbeid og av strategisk art for begge selskapene. Vi i CoWorx og Egde brenner for Sørlandet, for å utvikle Sørlandet videre innenfor det digitale skiftet, øke verdiskapninga gjennom gründerskap og synliggjøre Sørlandet som en fremoverlent region og øke dens tiltrekningskraft.

En av trendene i det globale «co-working» miljøet er «corporate co-working» hvor større selskaper ser at for å drive innovasjon videre i egen virksomhet må man flytte innovasjonen bort fra det operative og inn i et kreativt miljø. VI tror dette vil forsterkes over tid globalt og selvfølgelig komme til Norge, og er et av områdene vi ønsker å samarbeide om.

Vi gleder oss til å ta de neste stegene sammen!

Terje Klungland (CoWorx) og Jøran Bøch (Egde Consulting)

CoWorx, Strategisk samarbeid