Skip to main content

Stolte av være 1 av 3 finalister til Kompetanseprisen

Egde Consulting er en av tre kandidater som står igjen når prisen skal deles ut på Agderkonferansen 22. januar.

Vi er veldig stolte av å være 1 av 3 finalister til kompetanseprisen for Agder-fylkene, sammen med Hennig-Olsen Is og GE Healthcare. Dette gir oss ekstra energi til å stå på videre og for å sette Sørlandet ennå sterkere på kartet som en attraktiv bo- og arbeidsregion, sier daglig leder Jøran Bøch.

– Dette er bedrifter med strategiske tilnærminger til mangfold, samfunnsansvar, kompetanseutvikling og likestilling. Det er offensive og tilstedeværende bedrifter med stort engasjement i regionen, sier styreleder i Agdering og Chief External Affairs Officer i Gard, Svein Buvik.

For niende gang skal en Agder-bedrift hedres for sitt arbeid med kompetanseutvikling. Prisen, som deles ut av Agdering, fikk inn 18 nominasjoner, med god faglig og geografisk spredning.

Etter en grundig evaluering av de 18 nominerte kandidatene, ble sju valgt ut for en grundigere gjennomgang av juryen. Nå er det tre kandidater igjen: Egde Consulting, Hennig-Olsen Is og GE Healthcare.

– Det var et godt utgangspunkt med så mange gode kandidater fra mange ulike bransjer. Det er imponerende å se hvor mye godt kompetansearbeid som gjennomføres i regionen, sier Sidsel Pettersen, daglig leder i Innoventi.

Hun ledet juryen, som også har bestått av Sissel Strickert, strategisk rådgiver i NORCE, Øivind Stenstad, administrerende direktør i Glencore Nikkelverk og Geir Hammersmark, næringsrådgiver i Arendal kommune.

Vinneren offentliggjøres under Agderkonferansen 22. januar.