Skip to main content

Stinn brakke på Coworx

Fredag 25. august 2017 møtte nærmere 90 personer fra over 50 små og store virksomheter opp i Coworx sine hyggelige lokaler for å høre spennende og lærerike foredrag under frokostseminaret Digitalisering og Lean – Fortrinn eller utfordring.

Det at så mange kom på frokostseminaret viser at Digitalisering og Lean er svært aktuelle tema som interesserer mange. Mange bedrifter på Sørlandet har også sterkt fokus og arbeider med initiativer innenfor disse områdene. Folk ønsker rett og slett å tilegne seg ny kunnskap og lære av hva naboen gjør.

 

«Takker for bra gjennomført frokostseminar med mye nyttig

faglig innhold fra inspirerende foredragsholdere!»

– Jan O. Jakobsen/One2three AS

 

Gisle Stavland fra Egde Consulting sparket det hele i gang og loset deltagerne gjennom formiddagens program. Arild Førsund fra Lean Consulting ga deltagerne en innføring i det nyttige verktøyet verdistrømsanalyse som de kan bruke for å analysere og forbedre sine eksisterende prosesser. Kim Jarno-Kristiansen fra Egde Consulting delte av sin erfaring og ga deltagerne innsikt i nyttige metoder man kan bruke for å lykkes med utvikling av nye tjenester og produkter.

Arnfinn Min Bærø fra Skatteetaten leverte en forrykende presentasjon hvor han delte av sine erfaringer fra et av landets største IT-prosjekter som leverte til rett tid, kost og kvalitet. Jens Kjos-Hanssen og Vidar Olaisen fra GE Healthcare Lindesnes fabrikker presenterte (med en god porsjon humor) hvordan de har oppnådd utrolige resultater gjennom bruk av Big Data og Lean for å møte sterk vekst i etterspørselen.

Interessen var enorm i forkant av frokostseminaret og vi fikk flere beskjeder fra folk som gledet seg til arrangementet. Arrangementet var allerede fullbooket halvannen uke før påmeldingsfristen, og flere satt seg opp på venteliste i håp om å få være med.

Om hvorfor han tror interessen for frokostseminaret var så stor sier Arnfinn Min Bærø:

«Digitalisering handler ofte om å legge en grunnmur som muliggjør prosessforbedringer, reduserer manuelt arbeide, og maksimerer verdiskapningen. Dette forklarer kanskje hvorfor mange virksomheter møtte opp med nysgjerrighet. Jeg benytter anledning til å påminne alle virksomheter som er på en digitaliseringsreise om å tenke store tanker, ha grandiose visjoner, og ha mot nok til å tørre å tenke radikalt nytt.»

Vi takker både foredragsholdere og deltakere for et hyggelig frokostseminar og gleder oss til vi sees neste gang.