Skip to main content
Stiftelsen Miljøfyrtårn med nye nettsider og digital plattform

Stiftelsen Miljøfyrtårn med nye nettsider og digital plattform

Vi er stolte av å få anledning til å utvikle Stiftelsen Miljøfyrtårn sitt nye nettsted. Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Over 5000 virksomheter er sertifisert Miljøfyrtårn.

Å være Miljøfyrtårn innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen. Virksomhetene som sertifiseres, oppfyller kriterier og gjennomfører tiltak for en mer miljøvennlig drift og godt arbeidsmiljø. Sertifikatet er anerkjent av myndighetene ved offentlige innkjøp.

Det nye nettstedet til Stiftelsen Miljøfyrtarn skal bidra til å forenkle og forbedre Miljøfyrtårns digitale brukerkontakt. Nettstedet designes for alltid å vise folk hvor de skal gå og hva de skal gjøre.

Nettstedet vil bli en viktig informasjonskilde for hva det vil si å være en miljøsertifisert virksomhet, og hvordan virksomheter kan bidra til en mer miljøvennlig drift og et godt arbeidsmiljø. Nettstedet skal bidra til at flere virksomheter blir motivert til å ta et miljøansvar, og vise hvordan de kan sertifiseres som Miljøfyrtårn.

På forhånd hadde Stiftelsen Miljøfyrtarn gjort seg mange kloke tanker om hva de ville med det nye nettstedet. Vi er kommet midtveis i arbeidet, og sammen har vi hatt en utrolig spennende og inspirerende reise så langt. Det nye nettstedet lanseres i løpet av tredje kvartal.

Egde Consulting takker for tilitten og gleder oss over det gode samarbeidet.

 

miljø, nettløsning, Nettside