Skip to main content

Slår kreftene sammen for bedre sikkerhet

Ingrid Gardal Rahd

17.04.24

Med stadig høyere takt på digitaliseringen, er god sikkerhet stadig mer kritisk i alle prosjekter. De teknologiske fremskrittene gjør at vi hele tiden må vurdere personvern, ansvaret for det og de etiske betraktingene rund det på nye måter og i nytt lys. For oss i Egde var det derfor essensielt å få på plass et sterkt sikkerhetsmiljø lokalt på Sørlandet, som kan bidra til at vi og kundene våre kan navigere trygt i det tidvis utfordrende landskapet. Det var grunnen til at vi startet jakten på en strategisk partner som både delte vår visjon og kunne utfylle styrkene våre.

Da vi møtte Defendable ble valget enkelt, for kombinasjonen av kultur og fagkompetanse traff perfekt med det vi ser på som essensen av Egde. Defendable er et av Norges største og sterkeste miljøer på informasjonssikkerhet, med både strategisk og operativ kompetanse innen både teknisk sikkerhet, strategisk rådgivning og personvern. 

Vi har jobbet sammen med de mørkegrønne sikkerhetsekspertene en stund allerede, men samarbeidet har stadig vokst seg sterkere og tettere i takt med at vi har løst utfordrende kundeprosjekter sammen – hvor vi har hatt mulighet til å kombinere to sterke fagmiljøer og på den måten levere helhetlig sikkerhet til kunder over hele landet. 

 I fjor etablerte også Defendable seg i Teknologiparken i Grimstad. Dermed er vi ikke lenger bare gode venner – men også gode naboer. Det gir oss muligheter til å jobbe enda tettere sammen og vil gi fordeler for både kundene og sikkerhetsmiljøet på Sørlandet. 

 – Egde har vært en strategisk viktig partner for Defendable helt siden oppstarten i 2020, og vil garantert fortsette å være det i tiden fremover. Vi gleder oss til å utforske flere muligheter sammen og å skape enda mer verdi for alle kundene vi er sammen om, sier CEO i Defendable, Trond Solberg. 

Både sørlandssatsningen, og alt som leveres fra Defendable, er det COO Ingunn Holte som er ansvarlig for. Hennes tilknytning til Egde er kanskje enda tettere enn for de fleste, da hun er søsteren til vår egen Helene Holte. Helene har siden 2019 vært en nøkkelperson bak vår satsning på sikkerhet, og nå leder hun helheten av konsulenttjenestene i Egde. 

 – Egde er en partner som komplementerer våre tjenester perfekt. Vi deler kompetanse på flere områder, og det gjør det enklere å levere en best mulig kundeopplevelse. Med en god kulturell og faglig match blir det også veldig givende å jobbe sammen på prosjekter, sier Ingunn Holte.