Skip to main content
Ny rammeavtale - Testkompetanse til Agder Energi

Ny rammeavtale – Testkompetanse til Agder Energi

Agder Energi har mange IKT-systemer som installeres, oppdateres og driftes. Testing av disse systemene, samt samkjøring av testing, er en vesentlig og prioritert oppgave for konsernet.

Test og kvalitetsledelse er et av de mest anerkjente og solide fagområdene til Egde Consulting. I Egde Consulting består fagområdet test og kvalitetsledelse av ekspertise innen testledelse, teststrategi, testutvikling, testeksekvering og kvalitetssikring.

  • Vår praksis innen test bygger på ISTQB som er den ledende sertifiseringen innen fagområdet test. Vi er som ISTQB Platinum-partner et av de mest aktive firmaene i Norge innen ISTQB-sertifisering, noe som gjenspeiles i vår høye andel ISTQB-sertifiserte konsulenter, sier Kim Jarno-Kristiansen som er kundeansvarlig for Agder Energi.

Egde Consulting har også rammeavtale med Agder Energi innenfor IT-konsulenttjenester.

  • Agder Energi har vært en viktig kunde for Egde Consulting i mange år. Den nye rammeavtalen innenfor test gir oss mange spennende muligheter fremover, sier Jarno-Kristiansen.

Om Agder Energi
Agder Energi har som visjon å bli et ledende konsern innen fornybar energi. Konsernets virksomhet omfatter produksjon, distribusjon og salg av energi, samt energitilknyttede tjenester. Agder Energi har rundt 1 400 ansatte. Se også www.ae.no.

Om Egde Consulting AS
Egde Consulting er Sørlandets ledende konsulentselskap, og er lokalisert i Grimstad og Kristiansand. Vi er over 40 engasjerte medarbeidere som har en variert og sammensatt kompetanse. Vår digitale og forretningsmessige kompetanse bidrar til verdiskapning ved å forbedre, fornye, og forenkle våre kunders virksomhet, produkter og tjenester.

 

For ytterligere informasjon, kontakt:

Agder Energi AS
Olav Ausel
Innkjøpssjef
E-post: olav.ausel@ae.no
Mobil: +47 908 59 304

Egde Consulting AS
Kim Jarno-Kristiansen
Leder Tjeneste og leveranse
E-post: kimjk@egdeconsulting.no
Mobil: +47 95 29 26 52

agderenergi, ISTQB, IT, rammeavtale, test