Skip to main content
Girl tech fest 2018 Kristiansand

Girl Tech Fest

Vi hadde en fantastisk dag på Girl Tech Fest 2018 hvor vi brukte Lego Mindstorm for å vise noen av mulighetene med teknologi. Det er et privilegium å få være en del av dette nasjonale initiativet som oppmuntrer unge jenter til å interessere seg for teknologi. Vi er så glade for å være en del av Girl Tech Fest 2019 også!

Dette er et arrangement for jenter i 3. – 5. klasse og i år arrangeres det den 24. september. Vi forventer at rundt 200 jenter vil bli med oss inn i Kristiansands bibliotek. Siden dette er et arrangement for jenter så stiller vi selvfølgelig med noen av våre egne jenter som sier litt om hvordan det er å være utvikler og jobbe med teknologi. Som i fjor blir det praktisk workshop.

Vi ønsker å inspirere og oppmuntre unge jenter til å få interesse for og leke med teknologi. Og forhåpentligvis også utdanne seg innen teknologi. Derfor er vi stolte av å støtte Girl Tech Fest.

«Jenter koder» vil inspirere jenter i alle aldre til å utforske uante muligheter ved bruk av teknologi. Du kan finne ut mer om initiativet her: http://www.jenterkoder.no/ 

Vil du vite mer om Girl Tech Fest i Kristiansand så kontakt: Benedicte.T.Ranestad@kristiansand.kommune.no

girltechfest