Skip to main content
EGDE Consulting på tur i alicante

En Sørlandsk drivkraft innen digitalisering

For et fantastisk moro år det har vært i Egde. I det vi går inn i 2020 er vi blitt 80 medarbeidere som hver dag bistår virksomheter i deres møte med den teknologiske utviklingen på en offensiv og trygg måte. Vi er både stolte og glade for at vi jobber med noen av de største og mest ambisiøse digitale prosjektene på Agder i offentlig og privat sektor.

Vår kompetanse og vårt tjenestespekter dekker hele verdikjeden, fra forretningsrådgivning, virksomhetsarkitektur og design & brukeropplevelser til applikasjonsutvikling, test & kvalitetssikring, forvaltning og sikkerhet. Teknologiske fokusområder er kunstig intelligens, Data Science, RPA, skyplattformer og Data Security.

Egde er bygd på et brennende engasjement for utvikling av regionen vi bor og jobber i. Vi ønsker oppriktig å utgjøre en forskjell slik at vi sammen med andre tiltrekker oss de beste hodene og bedriftene til Sørlandet. For å lykkes med det tror vi på å sette den motiverte medarbeider i sentrum, ut fra det får man engasjement, kreativitet og utvikling, noe som igjen gir spennende oppdrag og fornøyde kunder.

Vi har tatt en kort prat med fire kolleger om hva de gjør i Egde.

– Jeg ønsket å jobbe i Egde fordi jeg her kan bruke min kompetanse og erfaring, og også fortsette å utfordre meg selv i et fremoverlent og positivt miljø. Jeg er en ikke-teknolog som er teknologioptimist, og jeg opplever at i Egde er også min kompetanse viktig for at innføring av de nyeste teknologiene lykkes. Jeg hjelper bedrifter og organisasjoner å se verdien og gevinster ved å ta i bruk ny teknologi. Jeg får lede mange forskjellige typer prosjekter av ulik størrelse i ulike bransjer, og jobbe med alt fra toppledelse i store nasjonale konsern, til mindre utviklingsteam. Det er en utrolig spennende arbeidshverdag, sier Cathrine Stien, rådgiver i Egde.

– Etter å ha tilbrakt flere år i samme bransje, ble jeg trigget av bredden i nedslagsfeltet til Egde. For meg er følelsen av oppnådd suksess etter å ha jobbet med en utfordring mye av det som driver meg, og gjennom Egde vil jeg få mulighet til å involvere meg i et bredt spekter av utfordringer. Allerede på første møte fikk jeg kjenne på en veldig åpen og inkluderende kultur. Dette gjør det enkelt å spille på tvers av de forskjellige kompetanseområdene og at vi sammen, er i stand til å tilby våre kunder en unik evne til å løse utfordringer og prosjekter på en effektiv måte, forteller Roger Lea som jobber med prosjektledelse og rådgivning

– Vi ønsker å skape gode brukeropplevelser, og er opptatt av at løsningene tilpasser seg menneskene som bruker de og ikke omvendt. Vi er opptatt av at sluttbrukeren skal få en best mulig opplevelse og verdi, og setter derfor brukertesting, innsikt og analyse høyt på prioriteringslisten. Vi synes det er veldig spennende å utforske hvordan innovative løsninger kan løse små og store problemstillinger. Vi setter brukeren i sentrum og hjelper bedrifter å jobbe mer designdrevet, brukerorientert og iterativt, slik at man alltid har brukeren i fokus når man utvikler nye produkter og tjenester, forteller Karianne Ormseth, rådgiver, UX og brukeropplevelser

– Jeg er fullstack utvikler, forteller Jan Ivar. Mine roller til nå har vært teamleder og teknisk koordinator for utviklingsteam samt prosjektleder for innovasjonsprosjekter. I mine roller har jeg hatt mye kontakt med kunder og deltatt fra innsalg til prodsetting. Jeg jobber innenfor webutvikling og har domenefokus på ERP og EHR og mye erfaringen innenfor systemintegrasjon. I Egde har jeg helt fra starten vært del av et godt og inkluderende miljø og fått være med på mange spennende prosjekter. Det har vært veldig lærerikt å inneha ulike roller i prosjekter og jeg har opplevd det som veldig positivt at Egde har en flat styringsstruktur med mye ansvar på den enkelte i hele organisasjonen. Jeg har også fått muligheten til å ta 5 sertifiseringer på ett år siden jeg begynte og dette setter jeg stor pris på, sier Jan Ivar Øyulvstad.

Vi i Egde tror at teknologi vil være et av de viktigste og mest spennende områdene å jobbe i fremover, og har derfor engasjert oss i ulike tiltak for å øke teknologiinteressen blant barn og unge. Vi er aktivt engasjert i kodeklubbene på hele Sørlandet, og samarbeider med studentforeningene på Universitetet i Agder om blant annet teknologi Hackatons. Vi er spesielt fokusert på å få jenter interessert i teknologi, og er samarbeidspartner i Girl Tech Fest. Minimakers er en arena hvor barn kan lære og utforske krysningspunktet mellom teknologi, vitenskap, innovasjon, design og kunst. Vi er så imponert over dette arbeidet at Egde har blitt medeier i denne satsningen.

Egde er en av initiativtakerne og arrangørene av Sørveiv Tech som er Norges raskest voksende tech- og næringslivskonferanse. Vi deltar aktivt i det gode og viktige arbeidet som GCENode, EydeCluster, Digin, Norwegian Smart Care Cluster, Norway Health Tech og Næringsforeningene gjør. Vi engasjerer oss i forsknings- og innovasjonsprosjekter og samarbeider tett med forskningsinstitusjoner og universiteter.

Vi har behov for flere flinke kolleger. Vi tar gjerne en prat med deg om du er nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Egde.

Ta en titt på stillingene som vi er på jakt etter akkurat nå

digitalisering, kompetanse