Skip to main content
Eksperter i Personal Connected Health Alliance (PCHA)

Eksperter i Personal Connected Health Alliance (PCHA)

Hjelper bedrifter og næringsliv med sertifisering, test og rådgiving om implementering og bruk av teknologi innenfor ehelse og velferdsteknologi.

Bjørnar Henriksen og Thommy Evensen i Egde Consulting er anerkjent som Continua Certified Experts (CCE).Bjørnar og Thommy er blitt den 10. og 11. anerkjente CCEs av PCHA/Continua siden programmet startet. De er begge omfattende eksperter i Continua-grensesnittene for «Health and Fitness Services» og «Health Information Services».

Anerkjennelse som CCE sikrer at de har omfattende kunnskap i Continua utvalgte standarder og gjennomføring av retningslinjer for å produsere produkter. Våre eksperter hjelpe enkeltbedrifter og organisasjoner med test og sertifisering samt med feilsøking,  implementering og bruk av Continua og andre anerkjente transport testverktøy (dvs. USB, ZigBee, Bluetooth, Bluetooth Smart, NFC, HL7, IHE, FHIR, Direct, etc og med anerkjente sikkerhetsstandarder).

CCE Programmet ble opprinnelig skapt av Continua for å anerkjenne de personer som har høy  kunnskap om Continua økosystemet. Det har ekspandert i PCHA og hvert godkjent Continua testsenter er også pålagt å ha en CCE ombord for å hjelpe medlemmer som formelt går gjennom en sertifisering.

eHelse, kompetanse, tjenester