Skip to main content
Lego League Egde Consulting

Egde er stolt sponser av et First Lego League team med bare jenter.

Egde er opptatt av å få unge interessert i teknologi, og når vi ble kontakta av en gruppe jenter fra Hånes om å være en sponsor når de stiller opp i First Lego League til høsten måtte vi bare si ja.

Torsdag 4 april hadde vi et hyggelig besøk av de 5 jentene; Ina Emilie Sandbakk, Mina Sagen-Solheim, Hilde Celine Lovland, Kamilla Simonsen og Malin Sørli Ommundsen.

Jentene har hatt valgfaget teknologi i praksis (tekip) i åttende og niende klasse fordi de vil lære mer om teknologi. I dette faget lærer de også om fysikk, programmering, markedsføring, forskning og blir flinkere til å jobbe sammen som et lag. De synes det er veldig interessant og spennende å måtte tenke på nye måter for å løse oppgaver, tenke kreativt og utfordre slik de alltid har tenkt. De ønsker også å gi gutta konkurranse om hvem som er best på teknologi og vise at jenter er minst like gode.

Jentene kontaktet oss etter å ha hørt om Egde gjennom foreldre som jobber med teknologirelatert arbeid. Vi er allerede sponsor av First Lego League Agder, men vi er også stolte og glade for å kunne sponse og hjelpe jentene fra Hånes. Vi ønsker dem lykke til i konkurransen til høsten. Sjekk mer her https://www.spacemonkeys.no/

Dere finner ellers mer informasjon om First Lego League her: https://hjernekraft.org/fll/turneringer/turnering?id=11

legoleague