Skip to main content
Egde Consulting overrekker Lego Mindstormsett til Tvedestrand Kodeklubben

Lego Mindstorm sett til Tvedestrand Kodeklubben

Jorun Johansen fikk overrakt utstyret på vegne av kodeklubben ved et besøk hos Egde.

Egde Consulting har et uttalt mål om at vi skal være aktivt engasjert i økt digital kompetanse og interesse blant unge, og ønsker derfor å legge til rette for aktivitet i kodeklubben på Sørlandet.

Tidligere i år hadde vi besøk av Arendal Kodeklubb som fikk 10 sett til sin drift, og denne gangen var turen kommet til Tvedestrand Kodeklubb representert ved Jorun Johansen. Hun kunne stolt motta 5 Lego Mindstorm sett til sine aktivitetssamlinger.

«Vi er utrolig glade for at Egde satser på de unge! Nå får kidsa i Kodeklubben Tvedestrand muligheten til å lære å programmere roboter, takket være dere i Egde som sponser klubben med Lego Mindstorms.  Dette kommer til å bli gøy og lærerikt! Ikke bare lærer kidsa å kode, men de får også se hvordan robotene beveger seg alt etter hva de programmerer de til å gjøre. I kodeklubben arbeider vi for at flest mulig barn skal få muligheten til å lære seg programmering, og med Lego Mindstorms kommer de til å lære det på en kreativ og innovativ måte! Vi gleder oss til å komme igang! Tusen hjertelig takk til dere i Egde!!! » uttaler en entusiastisk Jorun.

«For oss i Egde er det kjempegivende å kunne fortsette med å bidra til å øke interessen og forståelsen av teknologi blant de unge i regionen. Den teknologiske utviklingen går fort og preger bortimot alt rundt oss både på jobb og fritid, og da er det viktig å forstå hvordan ting henger sammen. Det arbeidet som de frivillige i kodeklubbene legger ned er derfor utrolig samfunnsnyttig og viktig» sier Gisle Stavland i Egde.

Vi oppfordrer til slutt alle til å ta mer initiativ rettet mot de unges forståelse av realfag og teknologi!

egde, Innovasjon, kompetanse, samfunnsengasjerende, sørlandet, Teknologi, ungdom