Prosessforbedring

I en stadig mer konkurranseintens og integrert verden som opplever at ny teknologi og digitalisering endrer på spillereglene og konkurransebilde, har mange virksomheter stort fokus på å jobbe smartere og mer effektivt.

Implementering av Lean handler om å skape verdi for kunden og fjerne unødvendig sløsing. Lean-filosofien dreier seg om å ta utgangspunkt i sluttproduktet, og så definere prosessflyten ut fra det. Hensikten er å få en enklest mulig prosess, hvor vi eliminerer unødvendig arbeid og hvor hver aktivitet i prosessen skaper verdi i forhold til sluttproduktet. Det handler om å bli mer effektiv og jobbe smartere med færre ressurser, og teknologien setter ingen grenser for hva som er mulig.

Egde Consulting har lang erfaring og stor kompetanse i å hjelpe private og offentlige virksomheter til å oppnå mer effektive arbeidsprosesser som gir høyere verdiskapning.

Med vår digitale og forretningsmessige kompetanse analyserer vi våre kunders fullstendige verdikjeder av både forretningskritiske og støtteprosesser, identifiserer hva som er strategisk viktig for virksomheten å bruke tiden på, fjerner flaskehalser og unødvendige aktiviteter som ikke skaper verdi, og optimaliserer og skaper bedre flyt i prosessene.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale og finn ut av hvilke muligheter som finnes for at din virksomhet kan arbeide smartere sammen med oss!

 

Ta kontakt

Nysgjerrig på Egde Consulting som samarbeidspartner?

Kontakt oss for en hyggelig prat.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Tlf: 37 80 00 00

  • Org.nr: 917 081 859