Skip to main content

Prosjekt- og prosessledelse

Vår eksterne prosjektledelse gir din virksomhet en kraftig fordel når det gjelder å lede og gjennomføre prosjekter og prosesser på en effektiv og kostnadseffektiv måte. Ved å engasjere våre erfarne konsulenter kan du være trygg på at din virksomhet vil dra nytte av en bred portefølje av tjenester som er tilpasset dine unike behov. Fra kravspesifisering til endringsledelse, vår kompetanse innen prosjekt- og prosessledelse vil hjelpe deg å oppnå dine forretningsmål.

Våre konsulenter har et solid fundament i PRINCE2-prosjektmetodikken, men vi tilpasser oss også til din interne prosjektmetodikk for å sikre smidige overgangsprosesser og en rask tilpasning til endringer. For systemutviklingsprosjekter benytter vi vanligvis smidige metodikker som PRINCE2 Agile for å sikre effektiv levering av kvalitetsresultater.

Vi forstår at hver virksomhet er unik, og derfor tilpasser vi våre prosjektmetodikker og team etter dine spesifikke behov. På denne måten kan vi skreddersy kostnadseffektive prosjektopplegg som er tilpasset både dine mål og forretningsprosesser. Med vår eksterne prosjektledelse vil du kunne frigjøre interne ressurser og fokusere på din kjernevirksomhet, mens vi tar oss av prosjektledelsen og sikrer en vellykket gjennomføring av prosjektene dine.

Noen av våre referanser


Prosjekt- og prosessledere

Håkon Helleseng

Lars Eide Lohne

Linn Therese Bjugan

Magnus Finnset

Mikkel Holen

Per Rynning

Vegar Kristensen

Kristian Korsvik

Kristin Flatnes

Jan Gerhardsen Formanek

Øystein Løken