Vi skaper bærekraftige endringer som gjør en forskjell.

Sørlandets ledende fagmiljø innen digitalisering og teknologi

Egde er i dag nærmere 100 medarbeidere med en misjon om å forene mennesker og teknologi for å skape varige verdier for virksomheter og samfunn.

Sammen utvider vi horisonten for hvordan teknologi kan bidra til at virksomheter lykkes med sine ambisjoner. Dette gjør vi ved å kombinere våre kunders erfaring med vår kompetanse innen strategi, brukerverdi og teknologi.

Erfaring og beste praksis på tvers av bransjer.

Våre kunder kommer fra mange ulike bransjer som statlig og kommunal sektor, energi, olje- og gass, industri, helse, finans- og forsikring og telekom.

Vår erfaring og ekspertise fra et bredt spekter av bransjer og fagområder gjør at vi kan hente inspirasjon og kunnskap fra en bransje for å løse problemer for en kunde i en annen bransje. 

Stor bredde i kompetanse og fagområder.

Teknologi og digitalisering vil endre samfunns-, nærings- og arbeidslivet på flere avgjørende måter i årene fremover. Som partner til offentlige og private virksomheter, er vi i Egde avhengig av å ha en kompetanse som strekker seg over et bredt spekter av fag- og tjenesteområder. Eksempler på dette er forretnings- og teknologi rådgivning, software utvikling, data analyse- og maskinlæring, sikkerhet, brukeropplevelser- og design og prosjektledelse. Dette betyr at vi kan ha en helhetlig og tverrfaglig tilnærming til å hjelpe våre kunder i komplekse prosesser. 

eHelse

Vi har i mange år hatt et stort engasjement for helsesektoren, hvor vår ambisjon er å bidra til å digitalisere den norske helse- og omsorgssektoren med teknologi som setter pasienten i sentrum. I dag strekker dette engasjementet seg også til resten av landet.

Som samarbeidspartner til i4Helse er vi med som en katalysator for å akselerere behovsdrevet innovasjon for morgendagens helse- og omsorgstjenester. Vi er også samarbeidspartner til Norwegian Smart Care Cluster, Norway Health Tech, HL7 International og Personal Connected Health Aliance.

Nysgjerrig på et samarbeid?

Vil du bli bedre kjent med Egde? Vi tar gjerne en uformell prat over en kopp kaffe.

 

  • Tlf: 37 80 00 00

  • Org.nr: 917 081 859