Har du lyst til å bli med på laget?

Systemutvikler, Sørlandet

Har du lyst til å bli en del av Sørlandets ledende fagmiljø innen digitalisering og teknologi? Vi vokser og har behov for flere flinke kolleger innen systemutvikling.

Vårt utviklermiljø på 50 superflinke utviklere er en viktig drivkraft i teknologimiljøet på Sørlandet. Sammen med designmiljøet, teknologer, rådgivere og prosjektledere hjelper vi virksomheter med å realisere sine muligheter. 

Systemutvikler, Porsgrunn

Utviklere i Egde jobber med noen av de mest kjente merkevarene og store nasjonale virksomheter. 

I Porsgrunn har vi etablert et utviklingsteam som jobber med utvikling av flere større, brukersentrerte og spennende applikasjoner. Vi satser særlig på utviklingsprosjekter som gir samfunnsmessige gevinster hvor brukerne står i sentrum. 

Rådgiver, arkitektur og software utvikling innen eHelse

Egde har i mange år hatt et stort engasjement for helsesektoren, hvor vår ambisjon er å bidra til å digitalisere den norske helse- og omsorgssektoren med teknologi som setter pasienten i sentrum.

Våre kunder er i hele Norge, og vi har et stort engasjement innen forskning og innovasjon gjennom samarbeid nasjonalt og internasjonalt

Åpen søknad

Vi ser alltid etter dyktige medarbeidere som har lyst til å være med å gjøre en forskjell. Send oss gjerne en åpen søknad.

Livet i Egde

Vi er nærmere 100 engasjerte mennesker som sammen hjelper private og offentlige virksomheter med å realisere sine muligheter.

Vi ser alltid etter flinke folk!

Vi ser alltid etter dyktige medarbeidere som har lyst til å være med å gjøre en forskjell. Har du spørsmål om hvordan det er å jobbe i Egde, håper vi du tar kontakt.