Har du lyst til å bli med på laget?

Ung utvikler

Vil du være med å bygge vår satsning i Tromsø-regionen?

På kort tid har vi blitt 101 ansatte fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Nå er vi på jakt etter flere dyktige kolleger til vårt kontor i Tromsø! Vi leter etter sikkerhetskonsulent, senior systemutviklere og BI-rådgivere. Du blir en viktig del av teamet vårt i Tromsø, der vi nå er i en oppbyggingsfase. Sammen skal vi jobbe med både nasjonale prosjekter og med det lokale markedet.

Ung utvikler

Nyutdannet utvikler – Porsgrunn

Nyutdannet og på leting etter jobb? Som utvikler i Egde jobber vi både med å omgjøre idéer til faktiske løsninger og utvikle løsninger som forbedrer hvordan mennesker og virksomheter jobber på.

Erfaren utvikler

Åpen søknad for erfarne utviklere

Vi er en god gjeng som får jobbe med den nyeste teknologien (ja, for alvor!) for å skape de beste løsningene for de gøyeste kundene, og vi vil ha deg med på moroa!

Erfaren utvikler

Åpen søknad

Vi ser alltid etter dyktige medarbeidere som har lyst til å være med å gjøre en forskjell. Send oss gjerne en åpen søknad.

Livet i Egde

Vi er 101 engasjerte mennesker som sammen hjelper private og offentlige virksomheter med å realisere sine muligheter.

Vi ser alltid etter flinke folk!

Vi ser alltid etter dyktige medarbeidere som har lyst til å være med å gjøre en forskjell. Har du spørsmål om hvordan det er å jobbe i Egde, håper vi du tar kontakt.

  • Tlf: 37 80 00 00

  • Org.nr: 917 081 859