Har du lyst til å bli med på laget?

Rådgiver/Sikkerhetsarkitekt

Vi søker en erfaren rådgiver/sikkerhetsarkitekt til Egde

Som sikkerhetsarkitekt i Egde vil du inngå i team sammensatt av andre sikkerhetsrådgivere, og du vil jobbe tett med resten av våre 93 ansatte om å skape smarte og bærekraftige digitale løsninger.

Sjekk stillingen her

Smidig prosjektleder til utviklingsprosjekter

Samfunnet rundt oss, menneskene og teknologien som er en del av hverdagen vår har aldri endret seg så fort som den gjør nå. Det som var sant i går er kanskje endret neste uke. For å kunne levere gode produkter og tjenester til en verden i stadig endring tror vi at en smidig tankegang er avgjørende for suksess. 

Tjenestedesigner

Som tjenestedesigner i Egde jobber du med å løse komplekse floker for våre kunder. Du blir en del av en en engasjert faggruppe med tjeneste-, UX, UI og grafiske designere.

Vi drives av å hjelpe bedrifter med å jobbe mer designdrevet, brukerorientert og iterativt, slik at brukeren alltid settes i fokus ved utvikling av nye produkter og tjenester.

Høres dette ut som noe for deg, ta en titt på stillingen her.

Vi ser alltid etter dyktige medarbeidere som har lyst til å være med å gjøre en forskjell. Send oss gjerne en åpen søknad.

Livet i Egde

Vi er nærmere 100 engasjerte mennesker som sammen hjelper private og offentlige virksomheter med å realisere sine muligheter.

Vi ser alltid etter flinke folk!

Vi ser alltid etter dyktige medarbeidere som har lyst til å være med å gjøre en forskjell. Har du spørsmål om hvordan det er å jobbe i Egde, håper vi du tar kontakt.

  • Tlf: 37 80 00 00

  • Org.nr: 917 081 859