Har du lyst til å bli med på laget?

Data Engineer

Ønsker du å gjøre verdi ut av data? Fagområdet Data & Analyse er i sterk vekst hos oss og vi ønsker flere kolleger som vil være med på å skape innsikt gjennom data.

Sikkerhetsarkitekt

Dersom vi eller våre kunder opplever et angrep vil du ha en sentral rolle når vi skal gjenopprette det viktigste vi har: Tillitt.

Vil du være med å bygge vår satsning i Tromsø-regionen?

På kort tid har vi blitt over 100 ansatte fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Nå er vi på jakt etter flere dyktige kolleger i Tromsø! Vi leter etter sikkerhetskonsulent, senior systemutviklere og BI-rådgivere. Du blir en viktig del av teamet vårt i Tromsø, hvor vi er i en oppbyggingsfase. Sammen skal vi jobbe med både nasjonale prosjekter og med det lokale markedet.

Nyutdannet utvikler – Porsgrunn

Nyutdannet og på leting etter jobb? Som utvikler i Egde jobber vi både med å omgjøre idéer til faktiske løsninger og utvikle løsninger som forbedrer hvordan mennesker og virksomheter jobber på.

Åpen søknad for erfarne utviklere

Vi er en god gjeng som får jobbe med den nyeste teknologien (ja, for alvor!) for å skape de beste løsningene for de gøyeste kundene, og vi vil ha deg med på moroa!

Åpen søknad

Vi ser alltid etter dyktige medarbeidere som har lyst til å være med å gjøre en forskjell. Send oss gjerne en åpen søknad.

Livet i Egde

Vi er 101 engasjerte mennesker som sammen hjelper private og offentlige virksomheter med å realisere sine muligheter.

Vi ser alltid etter flinke folk!

Vi ser alltid etter dyktige medarbeidere som har lyst til å være med å gjøre en forskjell. Har du spørsmål om hvordan det er å jobbe i Egde, håper vi du tar kontakt.

  • Tlf: 37 80 00 00

  • Org.nr: 917 081 859