Har du lyst til å bli med på laget?

Senior testutvikler

Senior testutvikler

Har du praktisk erfaring i rollen som teknisk tester, eller bakgrunn som utvikler med sterk interesse og praktisk erfaring med teknisk testing og verktøy kan du absolutt være den vi ser etter.

Ung utvikler

Nyutdannet utvikler – Porsgrunn

Nyutdannet og på leting etter jobb? Som utvikler i Egde jobber vi både med å omgjøre idéer til faktiske løsninger og utvikle løsninger som forbedrer hvordan mennesker og virksomheter jobber på.

Trigges du av å jobbe i et innovativt, inspirerende og faglig sterkt miljø?

Egde bygger opp et miljø av dyktige og engasjerte kollegaer i Tromsø. I dag er vi tre i Nordens Paris og vi skal vokse videre. Sammen med våre over 90 kolleger på Sørlandet og Grenland gleder vi oss hver dag over å lage gode løsninger for våre kunder.

Du blir en viktig del av teamet vårt i Tromsø, der vi nå er i en oppbyggingsfase. Sammen skal vi jobbe med både nasjonale prosjekter og med det lokale markedet. 

Vi søker senior systemutviklere, prosjektledere, BI-rådgivere og interaksjons-/tjenestedesignere.

Erfaren utvikler

Åpen søknad for erfarne utviklere

Vi er en god gjeng som får jobbe med den nyeste teknologien (ja, for alvor!) for å skape de beste løsningene for de gøyeste kundene, og vi vil ha deg med på moroa!

Erfaren utvikler

Åpen søknad

Vi ser alltid etter dyktige medarbeidere som har lyst til å være med å gjøre en forskjell. Send oss gjerne en åpen søknad.

Livet i Egde

Vi er nærmere 100 engasjerte mennesker som sammen hjelper private og offentlige virksomheter med å realisere sine muligheter.

Vi ser alltid etter flinke folk!

Vi ser alltid etter dyktige medarbeidere som har lyst til å være med å gjøre en forskjell. Har du spørsmål om hvordan det er å jobbe i Egde, håper vi du tar kontakt.

  • Tlf: 37 80 00 00

  • Org.nr: 917 081 859