eHelse

Egde Consulting kan være din ansvarlige partner når det kommer til test, kvalitetssikring og sertifisering av dine e-helse produkter.

Vi har opparbeidet en e-helse testlab der vi har verktøyene, prosessene og kompetansen på plass for å hjelpe bedrifter med å teste ut sine e-helse produkter og løsninger. Vi hjelper med å identifisere de riktige kravene til et produkt og at disse kravene innfris av produktet.

Vårt samarbeid med forskjellige aktører kan ytterligere sikre at ditt produkt møter de faktiske behovene som kundene har. Vi har en god dialog med Universitetet i Agder, Agder Living Lab, Norsk Helsenett, Direktoratet for eHelse, Sørlandet Sykehus. Vi er også medlemmer av Personal Connected Health Alliance (PCHA) som styrer og vedlikeholder Continua sine retningslinjer og sertifiseringsordning.

 

Teknisk test

Vi kan ta ansvar for teknisk test av dine produkter for å sikre at de følger anbefalte retningslinjer eller standarder. Vår testlab tilrettelegges kontinuerlig for å kunne teste produkter i henhold til anbefalinger fra sentrale myndigheter (Norsk/nordisk referansearkitektur for velferdsteknologi, Continua, FHIR, SCAIP, etc.)

I vår lab og via våre samarbeidsparnere har vi tilgang til utstyr, verktøy og prosesser for å kunne teste ut ditt utstyr og sørge for at det fungerer slik det skal.

Klinisk test

Ved gjennomføring av en klinisk test er det krav til at løsningen følger datatilsynets krav til løsninger med personsensitiv informasjon.

Vi er en IBM Bluemix partner og leverer en Bluemix løsning til kunder og partnere som trenger tilgangskontroll og sikkerhetstjenester som oppfyller krav fra Normen. Vi kan gi rask tilgang til en kvalifisert IBM Bluemix-skytjeneste med sikre datalagringsanlegg i Norge og Digi.me som tar hånd om kravene til informert samtykke, dataportabilitet og andre personvern krav. Vi kan også bli ditt personvernombud i for eksempel et eHelse forskningsprosjekt.

”SCoTER: Secure Clinical on-line Trials in E-health Research” 

Sertifisering

Helseprodukter er underlagt krav om sertifiseringer, enten av regulatoriske krav eller det kan være krav som kunder setter til leverandører.

Vi kan bistå kunder i å se hvilke krav de kan og bør sette til leverandører av produkter og løsninger som de skal anskaffe.

Vi kan også bistå leverandører med anbefalinger om hvilke sertifiseringer de må og bør gjennomføre for å få et produkt som når markedet. Vi kan også bistå i forberedelser til disse sertifiseringene, se hvordan man raskest når sitt mål om å sertifisere sitt produkt.

Aktuelle sertifiseringer er CE MDD, Continua, etc. #Continua #PCHA #sertifisering

Ta kontakt

Nysgjerrig på Egde Consulting som samarbeidspartner?

Kontakt oss for en hyggelig prat.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Tlf: 37 80 00 00

  • Org.nr: 917 081 859