Nettløsninger

Vi utvikler digitale løsninger som engasjerer mennesker og skaper resultater for våre kunder. Vi skaper gode kundeopplevelser gjennom å kombinere brukerinnsikt, design, innhold som fungerer og teknologiutvikling. De beste løsningene skapes når teknologer og designere jobber tett med spesialister innen innhold og merkevare i nært samarbeid med kunden og brukeren.

I Egde Consulting er vi mer enn 80 engasjerte medarbeidere som har en variert og sammensatt kompetanse innen rådgivning, design, frontend utvikling, teknologiutvikling og backendutvikling. Vi har en dyp forståelse for hvordan teknologi og design kan brukes til å forbedre, fornye og forenkle våre kunders virksomhet.

Vi har bygd nettløsninger, e-handelløsninger, webportaler og integrerte digitale løsninger for mange av Sørlandets mest kjente merkevarer og for flere store nasjonale virksomheter.

1

Vi avklarer formål og muligheter

Vi hjelper virksomheter med å identifiserer formål og muligheter. Sammen med kunden definerer vi kjerneoppgavene til den digitale løsningen og former verdiskapende konsepter og løsninger.

2

Vi definerer helhetlige kundeopplevelser

Basert å innsikt, identifiserte kjerneoppgaver og verdiskapende løsninger, skaper vi gode kundeopplevelser gjennom design og brukeropplevelse.

3

Løsningene skapes

Vi utvikler digitale løsninger som skaper gode kundeopplevelser og engasjerer mennesker til handling. Vi hjelper virksomheter med å komme nærmere sine kunder og forsteker merkevaren sin.

  • Tlf: 37 80 00 00

  • Org.nr: 917 081 859