Innovasjon og forskning

Vi har i mange år hatt et stort og aktivt engasjement for å videreutvikle og sette regionen «på kartet» – både nasjonalt og internasjonalt. Vi engasjerer oss i forsknings- og innovasjonsprosjekter og samarbeider tett med forskningsinstitusjoner og universiteter.

Egde Consulting er aktive i flere klynger, både på Sørlandet og nasjonalt; som Digin, GCE NODE, Eyde-nettverket og Norwegian Smart Care Cluster. Vi aktive deltakere i e-helsealliansen og European Innovation Network for Active and Healthy Aging (EIP-AHA). Egde Consulting har også et tett samarbeid med Universitetet i Agder og engasjerer oss i etableringen av innovasjonslaber innen mekatronikk og helse.

Vi jobber mye med å bistå virksomheter i utvikling av nye produkter og forretningsmodeller. Gjennom årene har vi jobbet med virksomheter innen de fleste bransjene, og opparbeidet oss en dyp og bred forståelse for hvilke tilnærminger og metodikker som fungerer best i forhold til unike problemstillinger og muligheter.

I arbeidet med et nytt produkt, en strategi eller en tjeneste ender man ofte opp i prosesser som trekker ut i tid, produkter som er nesten klare til lansering og beslutninger som ikke blir tatt. Samtidig vet vi veldig godt at vi lever i en verden hvor endringer skjer raskt, konkurransen er hard og forbrukernes krav er store. Vi har rett og slett ikke lenger tid til å bruke for lang tid på å utarbeide forslag, evaluere og vurdere.

Vårt engasjement innen innovasjon og forskning er for Egde Consulting en svært viktig faktor for å være inspirerende og nyskapende i samarbeid med våre kunder. Vi skal være i front med kompetanse på ny teknologi og moderne verktøy, og bidra til å realisere digitale initiativer i regionen. På denne måten bidrar vi også til å utvikle, tiltrekke og beholde digital kompetanse i regionen og støtter opp om vår visjon om å bidra til å utvikle Sørlandet til den mest attraktive regionen for digital verdiskapning.

På denne måten bidrar vi også til å utvikle, tiltrekke og beholde digital kompetanse i regionen og støtter opp om vår visjon om å bidra til å utvikle Sørlandet til den mest attraktive regionen for digital verdiskapning.

 

Ta kontakt

Nysgjerrig på Egde Consulting som samarbeidspartner?

Kontakt oss for en hyggelig prat.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Tlf: 37 80 00 00

  • Org.nr: 917 081 859