Big Data

Big Data handler om å anvende teknologi for å håndtere store og komplekse mengder data for å gi et bedre styrings- og beslutningsgrunnlag. Ved å automatisere analysen av store og komplekse datasett fra starten, vil virksomheten kunne ta bedre beslutninger som er forutsigbare og helhetlige snarere enn reaktive og isolerte.

Den teknologiske utviklingen har resultert i at det genereres og tilgjengelig gjøres enorme mengder data ofte fra flere ulike kilder samtidig. Denne dataen kan og bør benyttes som styrings- og beslutningsverktøy for organisasjoner.

Vi har de siste årene sett en enorm utvikling av teknologiske løsninger for håndtering av store komplekse mengder data. I finnes det mange muligheter og løsninger som dekker ulike behov i nærmest alle sektorer og bransjer. De siste årene har vi sett en eksplosjon i initiativer i alle typer bransjer her i Norge. Vi ser gode og spennende løsninger bli implementer innen handelsvirksomheter, produksjonsbedrifter, finanssektoren, utdanning, helse, innbyggertjenester, offentlig statistikk, og mange flere. Bruksområdene som big data byr på begrenses kun av fantasien.

Er du interessert i hvordan virksomheten din kan anvende teknologi for å få bedre styrings- og beslutningsgrunnlag, kan vi gjerne ta en uforpliktende prat om dette.

 

Ta kontakt

Nysgjerrig på Egde Consulting som samarbeidspartner?

Kontakt oss for en hyggelig prat.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Tlf: 37 80 00 00

  • Org.nr: 917 081 859