EGDE Consulting på tur i alicante

Vi vokser og er på jakt etter flere dyktige utviklere

I Egde er vi mer enn 80 medarbeidere med en misjon om å forene mennesker og teknologi. For oss handler dette om å identifisere, utvikle og implementere smarte løsninger som vil skape varige verdier for virksomheter og samfunn.

Utvikling og implementering av virksomhetskritiske applikasjoner og løsninger er en viktig del av det vi gjør i Egde. Vi jobber i tverrfaglige team basert på smidig metodikk med bred innsikt i strategi, brukerverdi og teknologi. Som utvikler i Egde vil du jobbe sammen med løsningsarkitekter, UX-designere, eksperter innen test- og kvalitetssikring, sikkerhet samt flere andre fagområder. Brukerverdi står i sentrum for design og utvikling av løsninger i en verden som endrer seg raskt. Derfor er fleksibilitet, skalerbarhet og tilgjengelighet viktige områder i design og utvikling av løsninger.

Muligheten til å påvirke din egen hverdag.

-I Egde får du i stor grad muligheten til å påvirke din egen hverdag. Men en konsulents skjebne er ofte en kombinasjon av timing og kompetanse som avgjør hvilke oppdrag man havner på. Da er det spennende å utforske et nytt domene, oppdage mønstre man kjenner igjen fra før og iblant få en aha-opplevelse på hvordan man kan løse et kjent problem. En annen problemstilling vi jobber mye med er å tilpasse en bedriftskultur til en digital verden. Det går hele veien fra ren teknologi via prosesser til forretningsmodeller, forteller Eivind Askland som har jobbet med systemutvikling for flere store selskaper i mange år.

Eivind Askland, senior utvikler og rådgiver

Vi er stolte av å jobbe med noen av de største offentlige og private virksomhetene og prosjektene på Sørlandet og i andre deler av landet. Dette har gjort at vi i dag er en virksomhetet med en stor bredde i kompetanse og fleksibilitet i vår kompetanse.

Ingen dager eller prosjekter er like

-Ingen dager eller prosjekter er like. Man blir hele tiden utfordret, noe jeg liker veldig godt. Det motiverer meg til å hele tiden holde meg oppdatert faglig. Det er viktig for meg å føle at jeg hele tiden kan utvikle meg og lære nye ting. Egde tilrettelegger veldig bra for dette gjennom kursing, muligheter til å dra på seminarer o.l, forteller Aksel Henriksen som jobber som utvikler og teknisk koordinator.

Aksel Henriksen, senior utvikler og teknisk koordinator

Det gode arbeidsmiljøet er drevet av kontinuerlig faglig og personlig utvikling i en kultur preget av mangfold. Vi har en grunnleggende tro på å lykkes sammen. Fundamentet i vår kultur er våre verdier ekte, nær og nysgjerrig.

God blanding av unge teknologer og erfarne utviklere

-Det er en veldig god blanding av unge teknologer og erfarne utviklere i Egde. Sammen gir vi lokale bedrifter konkurransekraft i det digitale samfunnet. I bunnen ligger en bedriftskultur som er bygget på respekt for hverandre og lysten til å utvikle nye spennende ting sammen, forteller Eivind.

-Det er veldig gøy å jobbe i Egde, både sosialt og faglig. Det er en arbeidsplass som investerer i faglig kompetanse hos de ansatte, og som ønsker å være oppdatert på det nyeste innenfor teknologi. I Egde blir jeg hørt slik at jeg får jobbe med noe jeg interesserer meg for, kommenterer Bergljot Matre Gåsland som er sivilingeniør fra NTNU og jobber som utvikler i Egde.

Bergljot Matre Gåsland, Sivilingeniør og utvikler

Gøy å jobbe i Egde, både sosialt og faglig

-Det er en utrolig fin plass å jobbe. Det er et veldig bra sosialt, så vel som faglig miljø i firmaet. Jeg har alltid vært veldig bestemt på at om jeg ikke ser frem til å komme på jobb, så er det på tide å finne seg noe annet. I Egde gleder jeg meg hver eneste dag til å dra på kontoret, supplerer Aksel.

-Å jobbe i Egde er veldig gøy og oppleves veldig trygt som nyutdannet. Det er et veldig bra arbeidsmiljø, med både unge og erfarne mennesker innen mange kunnskapsområder. Mengden av fagkvelder og arrangementer gjorde at det var veldig enkelt å bli kjent med folk fort (i hvert fall før Corona!), og det er enkelt å spørre folk om hjelp og råd dersom man lurer på noe, forteller Christina Torp som er nyutdannet dataingeniør og jobber som fullstack utvikler.

Cristina Torp, dataingeniør og fullstack utvikler

Nå søker vi engasjerte og dyktige utviklere som ønsker å bidra til at vi utgjør en forskjell for våre kunder. Hos oss kan vi love deg en variert hverdag med spennende faglige utfordringer i større og mindre prosjekter innen mange ulike bransjer. Egde har i dag kontorer i Grimstad og Kristiansand og vi holder også på å etablere oss i Porsgrunn.

Les mer om stillingene her

jobbe i egde, Systemutvikling, Teknologi