EHIN 2017 Egde Consulting

Høydepunkter fra EHiN 2017

Det er en spennende tid å være involvert i skjæringspunktet mellom helse og teknologi. Samtaler på konferanser kan være en god indikasjon på aktivitet i markedet og årets EHiN 2017 var ikke noe unntak.

EHiN er Norges nasjonale e-helse-konferanse, og i år var det et tettpakket program med rundt 1200 besøkende. Egde Consulting var sponsor og vi delte stand med vår partner http://digi.me/.

Konferansen ga oss muligheten til å snakke med mange eksisterende og potensielle kunder og samarbeidspartnere om pasientdata, innovasjon og personvern, samt testing og sertifisering av e-helseprodukter. Vårt hovedmål var å introdusere digi.me til det norske markedet. Du kan lese pressemeldingen her: https://t.co/WKEzArIxZ7.

Digi.me er en ledende teknologiinnovatør i å samle data for personlig bruk og løser mange av kravene til personvern. Vi samarbeider for å skape et økosystem for ny innovasjon rundt personopplysningsøkonomien og Internet of Me, og setter brukeren i sentrum med deres medisinske data.

EHiN dekket mange temaer, inkludert forskning, velferdsteknologi, sikkerhet og personvern. Vårt fokus har vært på å gjøre det mulig for enkeltpersoner å få tilgang til egne helsedata og dele det trygt og privat med innovatører og forskere som kan legge til rette for det.

 Gründer av Digi.me, Julian Ranger, presenterte ‘Enabling Patient Centricity’ og møtte mange selskaper som jobber med API’er til Persondata eller tjenester som trenger data for å hjelpe pasienter.

Alle gode konferanser trenger en god hovedtaler fra en futurist. Nell Watson, futuristisk tenker fra Singularity University, leverte varene i Oslo.

Nell ga et innblikk i hvordan verden har utviklet seg og ikke minst hvordan kunstig intelligens har blitt revolusjonert og fremdeles revolusjoneres ved hjelp av ny forståelse av hvordan vår hjerne jobber. Støttet av en økning i prosesseringskapasitet og en økning i tilgang på informasjon er kunstig intelligens nå i ferd med å kunne løse mange av de oppgavene som tidligere kun har vært mulig for oss mennesker.

Tilbake i dag jobber Egde Consulting med offentlig og privat sektor for å designe, utvikle, teste og sertifisere e-helsetjenester og produkter. Vi er medlem av Personal Connected Health Alliance og et Continua testsenter.

Kontakt oss for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å lykkes.

eHelse, Partnere, Teknologi