Deltakere fra Egde under Tromsø Skyrace.

Teambuilding på (bokstavelig talt) høyt nivå

Lørdag 6.august gikk Tromsø Skyrace av stabelen, og Egde var representert for første gang. En fantastisk anledning til å utforske Tromsø, vårt nyetablerte kontor på Flow Coworking og bli enda bedre kjent med kolleger på tvers av lokasjonene våre. For flere av de ansatte fra sør var det første gang de besøkte kontoret og kolleger i nord. 

Tromsø Skyrace ble etablert i 2014 av Kilian Jornet og Emelie Forsberg, to av verdens beste fjelløpere, og anses som et av de beste terrengløpene i Norge. Det tiltrekker løpere fra fjern og nær, og nesten 250 løpere flokket til Tromsø i år. Blant dem var 10 «Egder», med Magnus Finnset, leder for vårt Tromsø-kontor, i spissen.  

Egdene deltok på to av de tre løpene, Bønntuva på 18 km og 800 høydemeter, og Tromsdalstind på 32 km og 2000 (!) høydemeter. For nyansatte Joakim Hansen ble dette hans andre dag i ny jobb – det kaller vi en sprek start! 

En løpetur i fjellet i Tromsø en sommerdag i august kan by på det meste av vær. Etter mye om og men fikk værgudene endelig bestemt seg, og denne dagen smilte heldigvis sola. Franskmann, Grimstad-væring og seniorkonsulent innen test, Thomas Brossamain, hadde aldri vært i Tromsø, ei heller gjennomført et like langt og krevende løp før.  

–Vi sjekket værmeldingen hele uken, og på lørdagen våknet vi heldigvis til sol og deilig temperatur. En perfekt dag for å løpe i shorts og t-skjorte i fjellet, og ikke minst strålende utsikt ut over Tromsø. Det var første gang jeg løp 18 km, og ikke minst i fjellet med 1600 meter opp- og nedstigninger. En fantastisk utfordring som jeg fikk dele med andre Egder. Det mest krevende var å løpe ned tilbake til byen i den bratte fjellsiden. Jeg kjente det i beina i flere dager etterpå. Jeg vurderte nesten å bytte hotellrom til 1. etasje for å unngå å måtte ta trappen! Fem dager senere er trapper fortsatt utfordrende…

Til tross for melkesyre og litt trøbbel med å forstå nordnorsk (når man ikke har norsk som morsmål), er Thomas tydelig på at han er klar igjen neste år. Og da vil han gjerne ha med enda flere kolleger!

Oss andre i Egde som tilbrakte denne lørdagen under hakket mer bekvemme forhold, lover at vi skal «tenke på det». Vi kan uansett melde om at vi er utrolig stolte over den spreke gjengen vår:
Roger Lea, Kristian Korsvik, Thomas Brossamain, Henrik Lien, Magnus Finnset, Vegar Kristensen, Per Terje Skarning, Håkon Helleseng, Joakim Hansen og Eivind Askland.

1
2
3
4
5
5a
6
7
10
11
12
14
16a
17
18
19
20
21
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Bra jobba alle sammen, og spesielt takk til Magnus som tok initiativ til denne unike opplevelsen. 

Sjekk ut den flotte videosnutten fra Tromsø Skyrace her.

Pssst: Vi ansetter i nord!

  • Tlf: 37 80 00 00

  • Org.nr: 917 081 859