Sørveiv Tech – Norges raskest voksende tech konferanse

Egde Consulting er stolt medarrangør av Sørveiv Tech, Norges raskest voksende tach konferanse som arrangeres 30. – 31. oktober. I år utvides konferansen til to fullspekkede dager med over 30 foredrag og 20 ulike arrangementer.

I en tid med enorme endringer i verden, samler Sørveiv Tech toppledere og gründere fra noen av Nordens mest suksessfulle merkevarer og innovative teknologiselskaper, for å dele sine tanker om hvordan vi kan møte morgendagen. Sørveiv Tech 2019 har fokus på digital transformasjon, entreprenørskap og kreativitet.

En fantastisk lineup av foredragsholdere

Over 30 foredragsholdere fra noen av Nordens mest kjente virksomheter og merkevarer kommer. Du får oppleve toppledere fra blant annet Björn Borg, SAS, Equinor, Nordic Choice Hotels, Microsoft, SATS, Schibsted og noen av Norges mest suksessfulle gründere.

Sørveiv Tech handler om å hjelpe kreative mennesker til å nå sine mål. Norges raskest voksende tech-konferanse samler mennesker på tvers av mange bransjer, fagområder, etablerte virksomheter og gründerbedrifter. Under Sørveiv Tech kan du delta på over 20 ulike seminarer, showcases, gründerpitcher, paneldebatter og utstilling i tillegg til alt som skjer på hovedscenen gjennom to fullspekkede dager.

Visjonen er å trekke verden til Sørveiv for å bringe kreativitet og nyskaping ut i verden.

2019 er et historisk år for digitalisering i Norge. For første gang i Norges historie får vi en fiberkabel direkte til USA og resten av verden. De store internasjonale selskapene med Amazon i spissen, har allerede signert avtaler. Dette skal feires! 30. oktober under Sørveiv Tech blir det Havfrue Landing Party. Sett av datoen nå!

Sørveiv 2019 starter med Sørveiv Tech som arrangeres 30. og 31. oktober, og fortsetter med Sørveiv Music 1. og 2. november.

Les mer om Sørveiv Tech her

digitalisering, Innovasjon, kompetanse