Egde jobbe

Nye tilskudd i Egde-familien

Egde Consulting fortsetter veksten med en ny familieforøkelse. Bli kjent med Tommy, Yngvill og Andy!

Tommy Johansen

Tommy – som opprinnelig kommer fra Tromsø, men som har bodd i Oslo og Asker siden 1997 – flyttet til det blide sørlandet i juni i år sammen med Karianne og barna Sigve (4) og Erle (2). Siden juni har han pendlet mellom hjemmet i Kristiansand og jobben som konsulent i Skatteetaten i Grimstad. Sin faglige bakgrunn har han fra Univeristetet i Tromsø der han i 1994 ble uteksaminert som Sivilingeniør i Informatikk. Siden den tid har Tommy jobbet for ulike konsulentselskaper, produktselskaper og også i en årrekke som selvstendig konsulent i Tigerstaden.

Før han begynte i Egde Consulting jobbet han som systemutvikler for FINN.no i Oslo. Tommy er en teknolog som er opptatt av at tekniske løsninger så godt det lar seg gjøre skal gjenspeile det området som det skal fungere i og forsøker etter beste evne å etterleve metodikk og filosofi knyttet til Domenedrevet Design. På fritiden liker Tommy å komme seg ut i naturen og han er spesielt glad i å gå i fjellet. Det siste halve året har imidlertid mest dreid seg om totalrenovering av et fantastisk beliggende 70-talls hus på Søm i Kristiansand der familien ser for seg å tilbringe mange gode år fremover.

 

Hvorfor ønsket du å jobbe i Egde?
I jungelen av store internasjonale og norske konsulentselskaper er det forfriskende å se at noen ønsker å bygge opp et selskap med lokal forankring. Egde har på kort tid blitt det største konsulentselskapet på Sørlandet og jeg tror det skyldes både dyktige ansatte og at næringslivet setter pris på et selskap med lokal forankring. Størrelsen tatt i betraktning og at selskapet er nytt gjør det også mulig å være med på å bidra til å forme hva Egde skal være.

Yngvill Salvesen

Yngvill er ansatt hos oss som konsulent. Hun er 27 år, kommer fra Froland og er bosatt i Kristiansand. Hennes faglige bakgrunn er en bachelorgrad i IT og Informasjonssystemer og en mastergrad i Informasjonssystemer fra UiA. Tidligere har hun jobbet i ulike områder i helsesektoren, deretter i National Oilwell Varco og Sopra Steria.

De siste årene har hun hovedsakelig jobbet med test og testledelse. Yngvill har fokus på hvordan teknologi utfordrer og påvirker mennesker og virksomheter, og hvordan man kan utvikle brukervennlige løsninger som løser kunders behov på en effektiv og god måte.

På fritiden er hun glad i å fotografere, trene styrke og reise. Hun er rastløs, nysgjerrig, glad å lære nye ting, og ofrer gjerne hverdagsgoder til fordel for opplevelser på bucketlisten sin.

Hvorfor ønsket du å jobbe i Egde?
Jeg ønsket å jobbe i Egde fordi det et selskap i vekst som gir meg muligheten til jobbe i spennende prosjekter ute hos interessante og samfunnskritiske kunder. Egde har et godt arbeidsmiljø og fokus på kompetanseutvikling, noe jeg setter høyt hos en arbeidsgiver. Det var også et stort ønske om å kunne bosette meg på Sørlandet i nærheten av familien.

Andy Harrison

Hvis et arbeidsliv kan deles inn i 3 faser, så har jeg kommet til Egde Consulting i min tredje fase. Jeg begynte i Reuters som trainee innenfor tekniskledelse etter å ha studert en mastergrad i elektronisk ingeniørfag ved Universitetet i Bath. Jeg jobbet i markedsdatagruppen til Reuters i London og New York, og avsluttet det siste årtusenet som leder av Reuters.com. I fase 2 jobbet jeg i en rekke oppstartsselskaper som produktdirektør og CTO, både i Storbritannia og Norge.

Jeg har jobbet med økonomiske data, web content management, programvare for modellering av forretningsstrategi og prosjekt- og vedlikeholdsplanlegging. I det siste har jeg jobbet med apper og alarmer på e-helseområdet.

Jeg begynte i Egde Consulting etter påsken 2017 som rådgiver innen e-helse med sidelinjen i personvern og samtykke.

På fritiden liker jeg å gå på ski, løpe, lage ting (for det meste av tre), og best av alt, spille gitar og skrive sanger.

Hvorfor ønsket du å jobbe i Egde?
Å jobbe i Egde gjør det mulig for meg å fortsette å jobbe på tvers av et interessant utvalg av prosjekter innen e-helseområdet og å utvikle forretningsmuligheter med vår nye partner digi.me som jeg møtte for noen år siden i England. Det er mye bedre å bo her på Sørlandet og jobbe med dem gjennom Egde enn å flytte tilbake til England!


Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Egde? Vi er på jakt etter flere kloke hoder!

 

egde, jobbe i egde, medarbeidere