digital rådgiver/prosjektleder

Vi søker en entusiastisk og dyktig digital rådgiver/prosjektleder

Egde er i farta, og vi søker en entusiastisk og dyktig digital rådgiver/prosjektleder. Har du et hjerte og hode for det digitale? Elsker du å hjelpe virksomheter med å oppnå verdiskapning ved bruk av teknologi og digitale løsninger? Da vil vi gjerne ha deg som kollega!

Egde Consulting er Sørlandets ledende selskap innen digitale tjenester. Vår visjon er; Sammen utvikler vi Sørlandet til den mest attraktive regionen for digital verdiskapning.

Verden er inne i en stor omstilling til det digitale – alle sektorer og bransjer påvirkes. Den digitale transformasjonen handler om en kraftig global strøm av ny teknologi, digitale løsninger og forretningsmodeller,  som endrer markeder og konkurransekraften til virksomheter.
Vår digitale og forretningsmessige kompetanse og nysgjerrighet bidrar til verdiskapning ved å forbedre, fornye, og forenkle våre kunders virksomhet, produkter og tjenester. Vi hjelper virksomheter til å identifisere hvordan ny teknologi, nye digitale løsninger og forretningsmodeller bidrar til å skape verdier og økt konkurransekraft.

Arbeidsoppgaver 

 • Digitale løsninger – Basert på god digital og forretningsmessig kompetanse, være en rådgiver for hvordan virksomheter kan oppnå verdiskapning og konkurransefortrinn ved bruk av digitale løsninger og forretningsmodeller. Drive frem digitale konsepter og løsninger som kan bidra til å forbedre, fornye og forenkle våre kunders virksomhet, produkter og tjenester.
 • Netthandel – Være en rådgiver for hvordan virksomheter kan oppnå økt lønnsomhet og konkurransefortrinn gjennom netthandel og multikanalstrategier. Lage businesscase og bidra til å velge og implementere riktige netthandelsløsninger integrert mot andre systemer.
 • Konseptutvikling og prosjektledelse – Sammen med team av spesialister og kunde, designe konsepter og løsninger som skaper verdier og økt konkurransekraft, ved å kombinere strategi, design, data og teknologi. Konseptutvikling fra idé til proof of concept, Delta i utvikling av digitale prototyper og designkonsepter. Lede prosjekter fra konsept til sluttleveranse.

Egenskaper

 • Trives med å jobbe i team med spesialister innen teknologi, utvikling og design, i nært samarbeid med kunden og partnere
 • Solid digital kompetanse og god forståelse for hvilke effekter som kan forventes av ulike digitale virkemidler og løsninger.
 • Stor interesse for webfaget og digitale løsninger, og ønske om å dele kunnskap med andre
 • Interesse og erfaring fra prosjektledelse
 • Universitets- eller høyskoleutdannelse innen IT
 • Sans for å jobbe med problemløsning og er nysgjerrig av natur
 • God kommunikasjon på norsk og engelsk

Vi tilbyr

 • Et godt arbeidsmiljø med engasjerte medarbeidere
 • Et sterkt faglig miljø med tung kompetanse og erfaring
 • Du får jobbe med mange av Sørlandets mest kjente selskaper og flere nasjonale virksomheter
 • Vi har stort fokus på kompetanseutvikling og du får delta på kurs/konferanser.
 • Gode betingelser og forsikringsordninger
 • Nye og moderne lokaler på Fiskebrygga i Kristiansand

Kortfattet søknad med CV kan sendes til rekruttering@egdeconsulting.no. Spørsmål i forbindelse med stillingen kan rettes til Frode T. Ugland – frode.ugland@egdeconsulting.no, eller Jøran Bøch –joran.boch@egdeconsulting.no

Alle søknader blir behandlet konfidensielt.

Om Egde Consulting

Egde Consulting er Sørlandets ledende selskap innen digitale tjenester. Vår visjon er; Sammen utvikler vi Sørlandet til den mest attraktive regionen for digital verdiskapning. Ungt selskap med lang fartstid. Egde kjøpte i mai 2016 Devoteam sin virksomhet på Sørlandet. Denne virksomheten ble etablert i 2002 i forbindelse med restruktureringen av Ericsson FoU virksomhet. Fra 1. januar 2017 er Engage Kommunikasjon en del av Egde Consulting. Vi er 40 engasjerte medarbeidere som har en variert og sammensatt kompetanse og erfaringsbakgrunn. Det mener vi er nødvendig når vi skal levere helhetlige strategier og løsninger for kundene våre. Egde Consulting har kontorer i Teknologiparken i Grimstad og på Fiskebrygga i Kristiansand.

digitalisering, Innovasjon, Innsikt, kompetanse