Egde Svein og Kristian

Flere nye ansikter i Egde Consulting

Egde Consulting fortsetter veksten. Les mer om Kristian og Svein!

Kristian Korsvik

Kristian er en ekte Egde på 31 år som er født og oppvokst i Kristiansand. Etter fullført mastergrad i Informasjonssystemer fra UiA har han bodd 7 år i Stavanger hvor han har jobbet med IT i Norges største selskap, Statoil. De tre første årene som en del av Statoils corporate graduate program hvor han hadde tre forskjellige jobb-rotasjoner. Her jobbet han med IT på forskjellige nivå fra konsern-IT til delt tjeneste nivå. Etter endt graduate program jobbet Kristian i 4 år som løsningsarkitekt innenfor Supply Chain Managment området med hovedfokus på «rekvisisjon til betaling» prosessen og e-handel/leverandørintegrasjon. Fokus på digitalisering, automatisering, integrering og forenkling av arbeidsprosesser i komplekse systemlandskap har vært sentralt i Kristians arbeid i Statoil. I tillegg har Kristian jobbet med Robotics process automation (RPA) og var med på oppstarten av RPA som en del av Statoils digitale satsing.

Kristian har nå flyttet hjem til Kristiansand sammen med kone og to barn. Kristian elsker å lage mat, fjellturer og går på ski så mye han kan.

Hvorfor ønsket du å nye jobbe i Egde?

Egde er Sørlandets ledende IT-konsulentselskap og jeg liker Egdes visjon om å forme fremtidens digitale virksomheter. I tillegg falt jeg for det brennende engasjementet Egde har for regionen.

Svein Morten Kveim

Svein Morten er en omgjengelig kar på 54 år som bor på Strømsbuneset i Arendal. Han er gift og har to barn, og er utdannet innen reguleringsteknikk, elektronikk og programmering ved Kongsberg Ingeniørhøgskole og universitetet i Hull. Svein Morten startet sin karriere i Ericsson hvor han jobbet i mange år, mesteparten av tiden med datacom for Ericssons platform for mobiltelefoni. Da Ericsson la ned sin virksomhet i Grimstad begynte han å jobbe som utvikler og tester i oppstartsfirmaet Lockless før han etter et par år gikk over til å jobbe med utvikling av smarthus-løsninger for Lyse og Electrocompaniet. For tiden jobber Svein Morten i Elhub-prosjektet hos Statnett i Oslo hvor han jobber med testautomatisering.

Svein Morten er glad i tegneserier og musikk (både støy og popmusikk), og er en (altfor) ivrig platesamler. I de senere år har han begynt å ta i bruk ikke-fysiske formater (noe som tar litt mindre plass). Ellers liker Svein å følge med på det som skjer innenfor felt som teknologi, kultur og politikk.

Hvorfor ønsket du å nye jobbe i Egde?

I og med at jeg i løpet av de siste årene allerede har hatt to oppdrag for Egde, så vet jeg jo at Egde er en flott arbeidsgiver. Som konsulent får jeg muligheten til å jobbe med nye ting, noe jeg synes er både spennende og lærerikt.


Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Egde? Vi er på jakt etter flere kloke hoder!

 

jobbe i egde, kultur