Hvorfor ønsket du å nye jobbe i Egde?

Nye ansikter i Egde Consulting

Egde Consulting er i vekst, og vi er svært fornøyde over å kunne presentere noen av våre nye medarbeidere!

Karianne Ormseth

Karianne Ormseth er nylig hjemvendt sørlending, som straks flytter inn i nytt hus på Søm i Kristiansand sammen med mannen Tommy og to små barn. Hun har utdannelse som dataingeniør fra UiA og en mastergrad i Entreprenørskap og Innovasjon fra UiO. Hun har jobbet i Oslo de 10 siste årene, først som prosjektleder og rådgiver i konsulentselskap, og deretter som prosjektleder og IT forretningsrådgiver i Ruter. Karianne er opptatt av hvordan teknologi påvirker mennesker og forretning, og hvordan produkter og tjenester bør utvikles og tilpasses for å imøtekomme brukernes behov.

Etter at Karianne flyttet til Kristiansand har all fritid gått med på å renovere et hus fra 1970. Men når familien er på plass i huset så håper hun å kunne gå mange toppturer igjen, og forhåpentligvis lære seg å padle kajakk i den fantastiske skjærgården her på Sørlandet.

Hvorfor ønsket du å nye jobbe i Egde?

Egde virket som et spennende og framoverlent konsulentselskap. I tillegg hadde de mange spennende kunder i porteføljen sin, noe som gjorde at jeg hadde stor tro på at Egde ville kunne tilby meg spennende prosjekter og arbeidsoppgaver og raskt bli kjent med hva som rører seg og skjer på Sørlandet. Og så hadde jeg også tro på at Egde sin strategi om å være tilbyder for Sørlandsregionen var riktig, da jeg tror at det er mye spennende som kommer til å skje her rundt digitalisering de kommende årene.

Margrethe Moxnes

Margrethe har begynt hos oss som webutvikler. Margrethe er ei blid og dyktig jente på 33 år. Hun er bosatt i Arendal med sin forlovede Tor-Erik, men kommer opprinnelig fra Rognan i Saltdal kommune (en liten plass ikke så langt fra Bodø).

Margrethe fullførte mastergraden i Multimedia and Educational Technology i februar 2017 hvor hun og en medstudent skrev masteroppgave om hvordan bruk av Virtual Reality i naturfag på ungdomskolen kan gi elevene økt læringsopplevelse. Margrethe fikk sansen for webdesign og utvikling allerede i tenårene, da hun satt å jobbet med egne webprosjekter på pikerommet. På fritiden trener Margrethe styrketrening, strikker, scrapbooker og spiller dataspill.

Hvorfor ønsket du å nye jobbe i Egde?

Jeg ønsket å jobbe hos Egde Consulting siden dette er et firma med flere dyktige ansatte som jeg kan lære mye av.

Sarah Sparks

Sarah har begynt hos oss som Digital Rådgiver og er uteksaminert med en bachelorgrad i markedsføring og japansk fra Sheffield Hallam University. I løpet av studiene fullførte hun utplassering på Renault og Weatherford. Etter studiene flyttet Sarah til London for å starte karrieren sin og jobbet i ulike stillinger med online retail og digital markedsføring. Etter noen år flyttet Sarah til Berlin for å jobbe for Zalando som Campaign and Promotions Manager, hvor hun overvåket alle markedsføringsaktivitetene for England. Sarah forlot Tyskland og flyttet tilbake til London og begynte i stillingen European Marketing Co-ordinator for whole sale E-commerce and Digital Marketing på Ralph Lauren. Her hadde hun fokus på å bygge relasjoner og øke salget for wholesale retailers via digital activity.

I 2014 flyttet Sarah til Bergen, hvor hun jobbet som Ecommerce Coordination og Digital Marketing manager for Kaibosh. Etter 1 år flyttet hun ned til Sørlandet og startet på Driv Digital som Prosjekleder. Denne rollen fokuserte på å administrere et bredt spekter av kunder og produkter fra big data til bygging av e-handelsnettsteder.

På fritiden liker Sarah å fotografere, reise og besøke nye steder. Hun er aktiv og liker å gå på turer, løpe, stå på ski og se på fotball og rugby.

Hvorfor ønsket du å nye jobbe i Egde?

Jobben i Egde vil gi meg en anledning til å være en del av en rekke prosjekter i flere sektorer. Det vil også gi meg muligheten til å utvikle meg selv og min kunnskap ved å lære av kompetansen i Egde Consulting.

Ørjan Solli

Ørjan er en kreativ sjel på 25 år fra Søgne og har begynt hos oss som utvikler. Han lærte å programmere gjennom forelesninger fra Standford University på YouTube og lagde sin første mobil applikasjon på ett år. 4 år senere i 2017 sitter han igjen med en bachelor grad i Data Ingeniør og jobber som konsulent i Egde Consulting. Ellers på fritiden spiller han bassgitar og klatrer, men aldri samtidig.

Hvorfor ønsket du å nye jobbe i Egde?

Hovedgrunnen til at jeg ønsket å jobbe i Egde er fordi det er på Sørlandet også er det utrolig godt å ha et selskap med mange dyktige kolleger bak ryggen når man er ute å jobber for kunder.


Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Egde? Vi er på jakt etter flere kloke hoder!

 

jobbe i egde, kultur