UIA, Hack4Universitetsbyen hackaton

Hack4Universitetsbyen hackaton

Et døgn med kreativitet, skaperglede, samhold og latter!

Sammen med linjeforeningene Systematicus og Beta, UiA og Kristiansand kommune er vi med og arrangerer et hackaton for studenter med fokus på å gjøre universitetsbyen enda bedre! 17-18. februar vil det konkurreres om å utvikle de beste digitale løsningene basert på åpne data.

For Egde handler dette om å være aktivt engasjert i økt digital kompetanse blant unge for å utvikle, tiltrekke og beholde dem i regionen. I tillegg er et hackaton en ypperlig arena for innovasjon av nye spennende tjenester, og ikke minst er det en arena for inspirasjon og samhold.

Utover å bidra med premier til vinnerlaget så stiller Egde med to av våre erfarne konsulenter innen utvikling, Gunnar Gudlaugsson og Tonje Stolpestad, som vil være tilstede både fredag og lørdag som gode hjelpere og som medlemmer av fagjuryen.

Vi gleder oss masse til et døgn med kreativitet, skaperglede, samhold og latter! Og vi ser frem til å få besøk av vinnerlaget på et av våre kommende Egdetreff hvor studentene får møte våre ansatte, pitche ideen sin og oppleve litt av hverdagen i Egde.

Gå til https://www.facebook.com/events/243474156079835/ for mer informasjon og påmelding!

Les mer om Hackathon 2017, Urbact og Gen_Y City- prosjektene på Kristiansand kommune sine nettsider: https://www.kristiansand.kommune.no/aktuelt/hackathon-2017/

egde, Innovasjon, kompetanse, Partnere, sørlandet, Teknologi