God jul og godt nyttår

God jul og godt nytt år!

Kjære Egdevenn!

God jul og godt nytt år!

Det nærmer seg jul med stormskritt og det er tiden på året hvor en bør reflektere litt på året som har gått. Skal dog ikke reflektere så mye over presidenter som til stadighet er i nyhetene og andre saker av slik art, men heller være litt mer «navlebeskuende» å reflektere litt over oss selv.

Vi har hatt et godt, kanskje nesten fantastiskt, år i 2017. Vi starta året med å gjøre tidligere Engage Kommunikasjon til en del av Egde Consulting. Det betød også at vi fra 1. januar i 2017 har hatt kontorer i Grimstad (teknologiparken) og i Kristiansand (fiskebrygga). Det ønsker vi å fortsette med og har inngått langsiktige leieavtaler begge steder.

Etter å ha fått 4 nye medarbeidere etter oppkjøpet av Engage så har vi fortsatt å vokse jevnt og trutt og har ansatt netto ytterligere 12 dyktige medarbeidere og er idag 48 medarbeidere som brenner for å gjøre en forskjell og hjelpe våre kunder med deres muligheter og utfordringer rundt det digitale og skape verdi ved anvendelse av teknologi.

Vi har gjennom året vunnet nye viktige kunder og rammeavtaler, ofte sammen med våre strategiske partnere, og ser at samskaping sammen med våre partnere gir en verdifull ekstra dimensjon i flere av våre leveranser.

Vi har fortsatt vårt samfunnsengasjement retta mot barn og ungdom og bl.a. vært med å sponsa flere kodeklubber med utstyr og bidratt til at flere kodeklubber på Sørlandet er på vei opp igjen. I år har vi også valgt å tone ned julegaver til kunder og ansatte og i stedet støtter vi Stine Sofies Stiftelse med et bidrag til deres viktige arbeid i vårt samfunn.

I tillegg til det med- og mellommenneskelige så er vi og våre medarbeidere også opptatt av de miljømessige utfordringene vi står ovenfor. Vi har derfor valgt å sette ytterligere fokus på vårt mulige bidrag i så måte og det har bl.a. resultert i at vi nå er et sertifisert Miljøfyrtårn.

På vegne av Egde ønsker jeg dere alle en God Jul og et Godt Nytt År!

Hilsen Jøran

https://egdeconsulting.wpengine.com/

 

egde